Beautiful breakfast

God morgen kjære lesere♥


Nå sitter jeg og koser meg med frokost, og så skal jeg nok bare slappe av før jeg skal på trening med Charlotte litt senere! Var sol og varmt i går, men i dag øser det ned med regn. Håper det blir skikkelig vår her i Bergen snart!

Ha en strålende dag videre♥4 kommentarer

Marita

09.05.2013 kl.15:54

nam, så herlig! ^^

Victoria Knudsen

09.05.2013 kl.16:16

Marita: ikke sant! :-)

Tonje Sivertsen

09.05.2013 kl.17:12

å sykt godt ut!

Victoria Knudsen

09.05.2013 kl.20:20

Tonje Sivertsen: Det var det også! :-)

Skriv en ny kommentar

Victoria Knudsen

Victoria Knudsen

16, Bergen

Heisann! Jeg er en glad jente fra Bergen som prøver å nyte livet best mulig. Jeg elsker å trene, shoppe, og være med venner. Hvis jeg har muligheten til å svømme, er det også noe jeg elsker. Jeg kommer til å skrive om mote, sminke, hår, trening, skjønnhet, helse/kosthold, hverdag og andre ting som faller meg inn. Jeg tar bilder med Canon eos 1100D, og redigerer i Picasa. Du kan mer en gjerne like facebook siden min: www.facebook.no/victoriaknudsensblogg. Håper du vil følge meg videre! xx PS: Legger du igjen en kommentar - får du en tilbake! :-)

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits